Hajnat vjedhin 1500 euro në natën e fundit të vitit në rajonin e Gjilanit


Polícia e Kosovës ka njoftuar se me datë 31 dhjetor të vitit 2020, ha jnat kanë vjedhur një arkë në një restorant në Ranilluk. Hajnat kanë arritur që të marrin 1500 euro, shkruan Gazeta Metro.

Në raportin 24 orësh të Policisë bëhet e ditur se në Ranilluk me datë 31 dhjetor rreth orës 03:00 mëngjesit ka ndodhur një vje dhje e rëndë.

Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se dy persona të mas kuar dhe ar matosur, kanë hyrë në restorantin e tij dhe kanë vj edhur arkën, ku sipas ankuesit ishin rreth 1500 euro.