Halil Kastrati thotë se “nuk e bën për vota, por për të gëzuar jetimët” – Flet për rastin që do iu bëjë me lot të gjithëve! (Video)


Humanisti Halil Kastrati edhe një herë ka rrëfyer për përvojën e tij në ndihmë të atyre që kanë nevojë në përgjithësi, si dhe rreth projektit të fundit “Shtëpia e të Moshuarve” në Suharekë.

Ai këtë të diel ka qenë mysafir në emisionin ‘Kojshia Show’.

Kastrati, gjatë emisionit ka shpalosur projektin e tij të fundit “Shtëpia e të Moshuarave ” në Gjinoc të Suharekës.

Ndërsa, në minutën e 16-të të emisionit, Kastrati ka treguar një histori prekëse të një nëne me kancer që kishte kërkuar të vendoset në ‘Shtëpinë e të Moshuarve’.