Histori rrënqethëse: 20 vjeçarja ribashkohet me njeriun i cili e gjeti atë në mbeturina sapo kishte lindur (Video)


I duke ecur afër një grumbulli mbeturinash kishte dëgjuar një fëmijë duke qarë, pasi ishte afruar në një qese të zezë kishte gjetur një vajzë të posalindur dhe menjëherë e kishte dërguar në spital mé póshté mund ta shíhní vídeón nga historia.

Ajo u rrit dhe më në fund e kuptoi historinë e jetës së saj – ku një punëtor ndërtimi i’a kishte shpëtuar jetën vetëm pak qaste pasi kishte lindur dhe e ëma biologjike e kishte braktisur në atë mënyrë.