Hoxha nga Drenasi e publikon një fakt kundër Valon Sylës: Mos na u shit melaqe se …


Hoxha nga Drenasi Osman Musliu, është përfshirë në debatin për sulmin ndaj gazetarit Valon Syla.

Ai ka publikuar një fakt se si gazetari Syla, kishte përkrahur thirrjen për dh unë ndaj tij në rrjetet sociale, përcjell Bota sot.

Hoxha ka thënë se dihet se kush është Syla dhe sa ka vlerë.

Postimi i tij në Facebook: