Hoxhaj viziton babain e Thaçit: Rrnofsh sa malet, Kosova është me ty në këto orë të liga


Kandidati për kryeministër nga PDK, Enver Hoxhaj, ka vizituar edhe babain ish-presidentit, Hashim Thaçi, Haxhi Thaçin.

Përmes një shkrimi në Facebook, Hoxhaj është shprehur se figurat e mëdha si Hashim Thaçi edukohen dhe ngríten vetëm nga burra atdhetar.

“Në një bashkëbisedim të ndjerë dhe krejt personal sonte me të, e falënderova nga ze mra për gjithçka që i ka dhënë Kosovës. Rr nofsh sa malet baca Haxhi. Kosova është me ty në këto orë të líga!”, ka shkruar Hoxhaj.