Hoxhë Shefqeti: Mosni more shqiptar, Pasha Zotin festimi Vitit Ri është Haram! (Video)


Hoxhë Shefqet Krasniqi në një intervistë për IndeksOnline ka folur rreth festës së Vitit të Ri. Krasniqi thotë se në Islam janë vetëm dy festa, Bajrami i madh dhe i vogël. Sipas tij, festimi i Vitit të Ri është haram andaj nuk duhet festuar. “Ne nuk mund ta shtojmë fenë tonë, është e plotë. Nuk mund t’i bëjmë tre festa në islam, janë vetëm dy mé póshté ndíqní vídeón nga Shefqet Krasniqi.

Andaj, cdo festë e cdo kujtt tjetër për muslianin është e ndaluar, haram, që konsiderohet mëkat i madh, ndër to edhe e ashtuquajtuara festa e Vitit të Ri”.