Interesante – Kështu duket një Xhami moderne në Katar (FOTO)


Xhamitë jemi mësuar t’i shohim kryesisht me arkitekturë më antike, të ardhura nga Perandoria Osmane.

Por, një xhami të veçantë kemi rastisur ta shihnim përmes disa fotografive në Katar, shkruan IndeksOnline

Xhamia është krejtësisht moderne, pra me një disenj dhe arkitekturë të re, që nuk mund ta hasni në vende të tjera.

L’intérieur de la mosquée au Qatar. pic.twitter.com/ugR77cRbLi

— 𝐒𝐚𝐝𝐣𝐢𝐝𝐚𝐡 (@hemmaouchen) December 30, 2020