Ish-informatori i UDB-së e quan Vuçiqin “tradhtar” e Drecunin “të vogël”


“Drecun do të flas këtu për mashtrimin që iu bëhet njerëzve në Kosovë, do i quan të marr ata që e nxorën nga hendeku, me të cilët luf toi e nuk kanë shkrep asnjë pl umb, nuk mundet ai të flas me mua kështu, është i vogël, pse e sillni një njeri të këtillë këtu”, dëgjohet të thotë Slacko Nikiç, ndërkohë që edhe Drecun flet dhe përpiqet të arsyetohet, transmeton xhirimin me video të TV Pink, “Pravda” dhe “Bota Sot”.

Ata janë për larë dhe f yer mes veti në një emision në televizionin Pink në Serbi, ku po merrnin pjesë dhe diskutohej sítuata e përgjithshme dhe hapat rreth Kosovës.

Debati veç nisi, por nuk përfundoi, pasi Nikiç i irrituar nga fjala e Drecun që sipas tij, kryekëput është gënj eshtër që vazhdimisht iu bëhet popullit në Kosovë.

Ai po ashtu ak uzoi se ata që ia kanë shpëtuar kokën gjatë lu ftës dhe e kanë nxjerr nga hendeku ku ishte fshehur dhe nuk kishte shkr epur as edhe një pl umb, i quan të marrë.

“Keni ftuar njerëz që vazhdimisht gënj ejnë dhe mashtrojnë, nuk është dashur as të më ftoni, ftoni këta tradhtarët në krye me Vuçiqin”, dëgjohet duke thënë Nikiç.

Pas kësaj. ai ka ak uzuar rëndë presidentin e Serbisë Vuçiq për tradhti ndaj Kosovës dhe e quan të vogël Milovan Drecun dhe duke hedh mikrofonin i ak uzon drejtuesit e emisionit pse e thërrasin një person të këtillë.

Edhe Drecun pas largimit të Nikiç, ka hedh ak uza ndaj drejtuesve se pse e thërritni një individ të tillë në emision televiziv, duke shkak tuar huti te ata.