Ishte duke PRlTUR autobusin, Zvicerani e bën “quII” Shqiptarin, por HABlT me veprimin e tij më pas


Në jetë përballemi me shumë gjera e ka ditë që ato nuk na ecin fare mirë, dhe kështu e ka p ësuar një Shqiptar i cili jeton ne Zvicër duke u ber “quII” nga një Zviceran.

Shqiptari ishte duke pritur për autobusin e ti dhe papritur vjen një veturë e tipit audi dhe kalon ne pellgun me uje qe është afër djaloshit shqiptar i cili ka ngelur i b efasuar nga kjo n gjarje e pa kendeshme.

Por e rëndësishmja e kësaj është se Zvicerani ndali veturën dhe i kërkoj falje djaloshit duke munduar qe ti jap edhe te holla, por Shqiptari nuk pranoj te hollat por pranoj vetëm kërkim faljen.