Ja pse ia morën dy çika Haradinajt – Mustafë Muçajt


Spikeri i njohur i lajmeve, Mustafë Muçaj, e ka vulosur prej shumë vitesh suksesin e tij në televizion.

Mustafë Muçaj, erdhi nga Korisha e Prizrenit për tu bërë një nga figurat më të njohura të televizionit dhe pa dyshim njeriu më i respektuar i ekranit.

Muçaj, njihet si person shumë i dedikuar, serioz dhe padyshim tejet profesional në punën që bënë prej rreth 40 vitesh.

Mustafë Muçaj, babai i Anites e Loles, është edhe shumë patriot, dashamirë i traditës e folklorit, madje i bjen edhe çiftelisë.

Epo, jo rastësisht Haradinajt ia morrën dy vajza, Aniten e Lolen.