Ja pse Valon Syla po i shanë mërgimtarët, ky është qëllimi!


Analisti politik, Krenar Shala si duket e ka “zbuluar” qëllimin e Valon Sylës se pse po i shanë mërgimtarët. Sipas Shalës, pa mërgimtarë lu fta e Kosovës kishte me qenë më e vështírë, por edhe paqja.

Sipas tij, Valon Syla po i shanë ata veç pse janë me ndryshimin dhe shpresën.

“Sigurt mërgimtarët t’kishin qenë me PDK-në, Valoni na kish tranu në portalin e tij tu i lavdu mërgimtarët 3 herë në dite”, shkruan Shala në Facebook, përcjell gazeta “Bota sot”.

Postimi i plotë: