“Jam 17 vjeçe, Shkova të flija në shtëpinë e të dashurit, por ja çfarë më ndodhi…”


Një 17-vjeccare ka treguar një eksperiencë të trishtë me të dashurin e saj për “The Sun”.

Ja letra: I dashuri im bëri marrëdhënie se.ksuale me mua kur isha në shtëpinë e tij javën e kaluar, megjithëse i thashë atij se nuk doja. Ne jemi të dy 17 vjeç dhe kemi bashkë prej një viti.

Ne gjithmonë kemi bërë marrëdhënie s.eksuale kur shkoja në shtëpinë e tij, por atë natë nuk isha në gjendje shpirtërore.

Ai vazhdoi ta provonte dhe thashë: “Jo!” Pastaj thjesht heshti, shkruan ShkodraNews. Ai mi hoqi xhinset dhe nuk u ndal edhe pse po grindesha me të.

Nuk u ndie fare si se.ks. Ishte sikur u ndjeva e bllokuar. Që atëherë unë jam ndjerë shumë e hutuar. Tani nuk mund ta puth ose të shkoj në shtëpinë e tij.

Psikologia thotë: Ajo që bëri ai ishte e gabuar, pasi ju nuk ishit dakord. Nëse je prekur, ju lutem mos u ndjeni nën presion për ta parë atë sërish.