Jetë luksoze e veturë 100 mijë eurosh, ish-Miss Kosova tregon kush ia bleu! (Video)


Ish-Miss Kosova tregon se kush ia bleu veturën 100 mijë euroshe. Ish miss Kosova, Arbnora Demaj, ka qenë e ftuar në emisionin Express Rozë.
Në këtë intervistë, ajo ka folur rreth jetës së saj luksoze. Ademaj ka treguar edhe se kush ia bleu veturën që kushton rreth 100 mijë euro.

Ajo thotë se nuk është rastësisht këtu ku është por ka karrierë të gjatë. Arbnora thotë se ka biznes familjar dhe ka punuar vazhdimisht për të arritur aty ku është. Veturën luksoze thotë se e ka blerë ngase është e pasionuar pas veturave. Përgjigjen e saj ndiqeni nga minuta 19:15.