Kimete Berisha: E pat puna e LDK-së “Nuk ekziston më”


Përmes një shkrimi të gjatë ne facebook, gazetarja Kimete Berisha ka reaguar ndaj Agim Veliut dhe Isa Mustafës, dy nga akterët kryesor që po etiketojnë Vjosa Osmanin pas shkarkimit të saj nga LDK. Ajo i ka quajtur këta dy protagonist me epitete si Agim Llepotani dhe ‘mister buzëqeshja’, të cilët duhet të ndëshkohen për veprimet që po i bëjnë /mé póshté shíhní postímín e saj.

“Agim Llepotani dhe ‘mister buzëqeshja’.Kur Isa Mustafa për herë të parë u bë Kryetar i LDK, një ‘agjent’ gazetar më ka pas treguar çka ‘maron’ ai te shpia.