Kjo çka i ndodhi këtij Mërgimtari në Kosovë kurrë s’e kishte menduar…


Një mërgimtar pohon se dje pas mesdite në një parking të një supermarketi në Suharekë i janë vjedh para të gatshme dhe një telefon.

Siç është ankuar ai bëhet fjalë për pesë mijë franga zvicerane.

Ky rast është raportuar edhe në Políci:

Njoftimi i polícisë: