Kjo është bukuroshja Shqiptare që po kërkohet shumë për reklama! (FOTO)


E keni parë dhe keni dëgjuar për të si një volejbolliste e dalluar, por përveç saj, Blerta Ligaj, po kërkohet shumë edhe për reklama të ndryshme.

Blerta, e cila po tër heq vëmëndjen po bëhet kohës së fundit edhe sen zacion medial.

Ajo ka marr pjesë në ngjarje të ndryshme dhe si emër tashmë është i kërkuar.