Kjo është gruaja e Korabit “Familjes Monderne“ Duket si një zonjë e vërtetë! (FOTO)


“Familja moderne” është seriali i parë vendor që u shikua masivisht në Kosovë.Ky serial tejet popullor, nëgërthej e bëri për vete një publik të tërë, që e ndiqte me kurreshtje të veçantë.

Pjesë e rëndësishme e serialit ishte edhe “Korabi”, djali cool i famljes që i jepte shumë shije serialit.

Që nga përfundimi i serialit, Nëntor Fetiun që luante “Korabin” e kemi parë shumë rrallë në paraqitje publike.

Ai, është bashkëshort e baba i lumtur.

Aktori është martuar me kolegen e tij, Njomzen, e cila duket bukur dhe gjithherë në formë të mirë./kosovarja