Kjo është villa e Ramiz Kelmendit që ngjanë me “Shtëpinë e Bardhë”


Një nga njerëzit më të pasur në Kosovë, deri tani ka mbajtur postin zëvendëskryeministrit. Ai konsiderohet si një nga personat më të pasur në Kosovë, fjala është për biznismenin nga Peja, Ramiz Kelmendin.

Në deklarimin e pasurisë, politikani i cili është bërë pjesë e LDK’së, shihet se ka një “mal” me pasuri. Por një nga pasuritë e tij është edhe villa e cila ngjanë me “Shtëpinë e Bardhë” në SHBA.

Kur Kelmendi ishte pyetur se sa i ka kushtuar ndërtimi i kësaj ville, ai ishte përgjigjur “Kur të është për mua, nuk e kqyri sa më kushton”

Përveç Villës, Kelmendi posedon edhe biznese, ndërtesa dhe vetura luksoze.

Më poshtë ju sjellim pamje nga villa luksoze e Ramiz Kelmendit: