Kjo grua dëgjon veten për herën e parë pas 29 viteve, reagimi i saj do t’ju bëj të qani! (Video)


Ajo është një grua dhe nënë e dy vajzave nga Burleson, Texas. Ajo lindi e shurdhër. Ajo filloi të përdorë aparate dëgjimi që kur ishte dy vjeç dhe i kuptonte të tjerët duke lexuar buzët. Përkundër kësaj, ajo ka një gjuhë të qartë dhe shpjegoi se si e zhvilloi atë. “E gjithë jeta ime më kanë komplimentuar se sa mirë flas /Pamje mePosht

Unë në të vërtetë nuk kam një përgjigje për ju përveç se kam pasur gjithmonë një pasion për leximin, gramatikën dhe anglishten.