Kjo Komunë e Kosovës ndan nga 500 euro për të prekurit nga Kovíd


Komuna e Dragashit ka formuar komision vlerësues për t’iu ndarë mjete personave të ínvektuar me C0víd-19 dhe familjarëve të personave që kanë vd ekur nga ky vírus.

Nga këto subvencione që po i ndan Komuna e Dragashit, deri tash kanë përfítuar 179 veta në vlerë 90 mijë e 410 euro.

Sot gjatë ditës IKSHPK ka njoftuar se brenda 24 orëve janë konfirmuar edhe 385 rastë të tjera me koro navírus në nivel vendi.

Gjatë 24 orëve të fundit, nga 1 mijë e 442 tes time, përveç rasteve të reja janë shëruar 351 persona si dhe 7 të tjerë kanë humbur jetën.