Kjo Nuse në Fotografi sot është një ndër Këngëtaret më të famshme Shqipëtare! A e dini se kush është ajo?


Pasi që ka një stil unik, ajo gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”. Në shumicën e imazheve që publikon, shihet që ajo gjithmonë ka qenë e veçantë dhe e dalluar për paraqitjet fizike.

Në fotografinë e saj që ka në Instagram shihet që këngëtarja edhe në ditën e martesës ka qenë e rregulluar me një grim unik të asaj kohe.

Afërdita Demaku është një ndër këngëtaret më të përmendura në skenën muzikore. Shikojeni në vazhdim..