Kjo vajzë në foto, sot është më e përfolura në Kosovë (FOTO)


Bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur Mehdin Përgjegja, si gjithmonë aktíve me postimet në rrjete sociale, edhe këtë herë shfaqet e tillë. Por, për dallim nga publíkimet e më hershme, Luljeta Përgjeqaj ka ndarë një imazh të fëmijërisë së hershme.

Me foto nga shkolla fillore, ku shihet në foto të përbashkët me shokët dhe shoqet e klasës, Lulja del të jetë po e njëjta, me as edhe një ndryshim.

Për të mos thënë, se është figura e njëjtë me atë të tashmen, gjë që tregon se vitet kanë shkuar, por bashkëshortja e Medës ka mbetur e njëjta.

Tashmë si nënë e katër fëmijëve, Lulja është tejet e përkushtuar rreth jetës familjare.