Kosovari nga Hasi duke shpërndarë bukë falas për të prekurit nga tërmeti në Kroaci


Një tër met 6.3 shkallësh goditi sot Kroacinë, ku është shënuar víktíma e parë që është një vajzë 12 vjeçare.
Menjëherë kanë nisur ndihmat për personat e pr ekur nga tër meti, qoftë për ushqim apo strehím.

Edhe një kosovar nga Hasi i ka dalë në ndihmë personave që u pr ekën nga tërm eti duke ju ofruar bukë falas.

“Unë e di që nuk është koha për të postuar, por ata që nuk kanë ushqim sonte dhe nesër e që gjenden në shesh”, ka shkruar Alban Morina në Facebook.