Kosovari që ia pa hairin çajit të rusit (Video)

Adnan Ademi nga Vushtrria, u bë i njohur me deklaratën e tij se pi mbi 70 çaja në ditë.

Ai së fundmi madje ka thënë se edhe për festën e Bajramit, mysafirët i pret me çaj, në vend të ëmbëlsirave.

Adanani thotë se çaji e ka bërë të famshëm dhe se është gjithçka për të.

“Çaji më ka ba të fanmshëm si këngëtarët që i ka ba kanga” – thotë ndër të tjera ai në ATV.