Kur Valon Syla imitonte në të folur Lutfi Hazirin (VIDEO)


Valon Sylën mund ta njihini si gazetar e analist. Analizat e tij mund edhe të mos ju pëlqejnë, por s’ka dyshim se do iu pëlqejnë imitimet e tij, e sidomos imitim i kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri. Ai aq mirë e bën zërin prej rokeri të Hazirit dhe krijon mimikat e tij, sa vet Haziri mé póshté ndíqní vídeón nga valon syla.

Gjithashtu, filozofia gjeopolitike e “kamës së famshme të pulës”, asnjëherë nuk është shpjeguar e sqaruar më mirë se sonte në Info Magazine.