Kush është shqiptari nga Kosova që e bëri tattoo në trupin e tij, fytyrën e Ramush Haradinajt? (FOTO)


Fytyra e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinajt është bërë tatuazh nga një kosovar.

Lavdim Çeli është shqiptari i pari i cili ka bërë në dorën e tij tatuazh me fytyrën e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj

Çeli për këtë tatuazh të tij ka marrë shumë komente nga njerëz nga e gjithë Kosova.

Në një postim në rrjetin social të tij, Çeli thotë se për këtë veprim të tij ai ka marrë shumë komente negative dhe pozitive. Mirëpo ai thotë se nuk pendohet për zgjedhjen e tij.