Ky është 72-vjeçari nga Podujeva që njihet si Tarzani i Llapit (VIDEO)


Çdo mëngjes i tij është i njëjtë. Rutina e vrapit, nga shtëpia e gjer tek parku i qytetit, janë të zakonshme për 72-vjeçarin e Podujevës, Musë Hertica. Me profesion është rapsod, por që sporti është përditshmëria, të cilën nuk e anashkalon asnjëherë. “Tashmë e kam bërë si ritëm që për çdo mëngjes dal dhe vrapoj /Pamje mePosht.

Nëse nuk arrij në mëngjes, atëherë gjithsesi gjej kohë për pasdite”, tregon Hertica për emisionin “Sot” në KTV. Kilometra të shumta përshkon me vrap gjatë ditës.