Ky është i dashuri miliarder i Shkenda Duboves (FOTO)


Shkenda është përkufizimi më i mirë i femres së bukur, të talentuar, vizionare dhe të gatshme për sfida.

Dihet që Dubova udhëheq një zingjir qendrash dobësimi me emrin e saj, që gjenden në Kosovë, e tashmë edhe në disa vende të Evropes, ku suksesi është i pa diskutueshëm.

Po jeta sentimentale e këngëtares dhe biznesmenes së njohur?

Burime të “Kosovares” kuptojnë se këngëtarja është goditur nga “Shigeta e Amorit”, madje i dashuri i Shkendes pos që është i pashëm, është edhe miliarder.

Çifti po duken mrekullueshëm na krahët e njëri tjetrit.

Por, kush është fatlumi?

Në cilen fazë është lidhja e tyre?

A do të ketë fejesë a martesë së shpejti?

Hetimet vazhdojnë…/kosovarja