Ky shqiptar ishte një ndër organizatorët e protestës së djeshme në SHBA


SHBA u përfshi nga një protestë e fuqishme ditën e kaluar pasi që mbështetësit e Donald Trump nuk e pranuan certifikimin e Joe Biden si president i ri, shkruan Gazeta Sinjali.

Njëri nga organizatorët e protestës ishte edhe John Alite, i cili është me origjinë shqiptare dhe njihet si njëri nga mbështetësit më të z jarrtë të Trump-it.

Po ashtu, teksa protestone, Alite është parë me veshje të simboleve identifikuese shqiptare. Ai kishte të veshur një triko të kuqe dhe me shqiponjën dykrenare të stampuar në të.