Labi ia thotë në sy Leonorës: Ngo Drenicë, kam me ardhë unë edhe me qeverisë


Këngëtari Labinot Tahiri ka qenë i ftuar në “Prive Reality Shoë 2021” dhe në njërën prej befasive, ishte edhe leximi i së ardhmes të secilit të ftuar.

Teksa astrologia ia lexonte të ardhmen, në një moment i tha se pritet që tri projekte gjigante t’i arrish me sukses.

Në atë moment, Labi iu drejtua Leonora Jakupit duke i thënë: ” Ngo Drenicë, kam me ardhë une edhe me qeverisë (me vendin)”. Ndërsa e ndërpret Jehona Sopi duke i thënë ” Me Ferizajin a po?”, Labi ia kthen: ” Jo more çfarë Ferizaji, kështu me vendin”.