Lajm fantastik, zgjohet dhe largohet nga intubimi, Edon Bekteshi që u lëndua në Ferizaj dhe u dërgua në Turqi


Gjatë këtij viti në restorantit “Steak House”, ndodhi një shpërthim i fuqíshëm. Si shkak i këtij shpërthími mbi 40 persona p ësuan l ëndime.

Një nga të l ënduarit më rëndë ishte Edon Bekteshi, që për momentin gjendet në Turqi për trajtim të mëtutjeshëm.

Afërdita Hoxha përmes një postimi në Facebook ka dhënë lajme të mira ku ka njoftuar se Edoni është zgjuar dhe është larguar nga intubimi.

Në postimin e saj, Hoxha ka treguar që Edoni ka biseduar me gruan e tij dhe e ka kuptuar që është në Stamboll.