LAJMI FUNDIT: Djali e v ret babain në Prizren


Një ngj arje tra gjike ka ndodhur sot në Prizren, ku raportohet që djali e ka v rarë babain e tij.

Rastin për klankosova.tv e ka konfirmuar zëdhënësi i polícisë për Prizren, Shaban Osmanollaj.

“Sot me datë 25 dhjetor 2020 rreth orës 13:55, një qytetar e ka njoftuar stacíonin polícor Prizren-Veri se në lagjen Dardani, Rruga “Nazim Kokollari” është duke ndodhur një rast dh une në familje, ku djali është duke i su lmuar prindërit”.

“Patrulla polícore ka arritur në vendngjarje dhe kanë arrestuar personin e dy shuar M. H rreth 30 vjeçar i cili e ka sul muar prindin e tij me thíkë. Si pa sojë e p lagëve të marra víktíma (prindi) përkatësisht babai rreth 50 vjeçar ka ndërruar jetë. Emergj enca, njësitë polícore dhe forenzika kanë dalur në vendin e ngj arjes”, ka thënë Osmanollaj.