LAJMI I FUNDIT/ Mërgimtarët fillojnë të kthehen në Vendet e tyre në Evropë, Ja çfarë po ndodh në KUFI…


Shumë nga bashkatdhetarët të cilët kishin ardhur në Kosovë tashmë kanë filluar të kthehen në vendet e tyre në Evropë. Atje ku jetojnë dhe punojnë, e kjo ka bërë që tashmë në pikat kufitare të krijohen kolona të gjata.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në dalje të pikës kufitare me Serbinë, në Merdare kolona është e gjatë 300 metra, e qytetarët po detyrohen të presin nga 90 deri në 120 minuta. Kolona të gjata ka edhe në pikën kufitare Dheu i Bardhë, ku gjatësia e kolonës së veturave arrin në 100 metra.