Lëndími i një 20 vjeçareje: Iu dogj fytyra dhe thye qafa (Video)


“ Në Klinikën Emergjente kemi gjithsej 15 të l ënduar si pasojë e ekspl odimit të bom bolës. Për momentin janë tre në kujdesin intenziv, pas trajtimit të plagëve në qendrën opertaive dërgohen për trajtim të mëtutjeshëm në Klinikën e Mjekimit intebziv qendro. Ndërsa një vajzë e moshës 20 vjeçare si p asojë e djegíes së kokës dhe qafës dhe për shkak të thyerjes së qafës së kokës së femurit dërgohet për trajtim në Klinikën e Ortopedisë. Ndërsa 10 të tjerë ende qëndrojnë në Klinikën Emergjente dhe janë duke u trajtuar nga kirurgët plastik”, tha Lenjani.