Limaj nuk pret, ndez veturën dhe i vozitë vet zyrtarët e partisë


Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj po vazhdon me punën në teren, derisa ende nuk ka asgjë vendimtare nëse do jetë i vetëm në zgjedhje, apo do futet në ndonjë koalicioni.

Limaj së fundi i ka vozitur vet zyrtarët e Partisë, zv.kryeminstrja, Albulena Balaj-Halimi ka postuar një fotografi nga sedilja e pasme e makinës.

Balaj Halimaj ka bashkuar shkrimin “Lideri im” në fotografi.