Lladrovci: Kam pas Fiat Zastava 128 në moshën 18 vjeç, s’ma ka ble Fondi Bukoshi por familja


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se nuk ka pasuri të jashtëligjshme dhe se familja e tij i kishte blerë makinë kur i kishte 18 vjet.

“Kam pas Fiat Zastava 128 në moshën 18 vjeç, s’ma ka ble Fondi Bukoshi, as Vendlindja thërret e as 3%shi, por familja. Me të i kam kryer të gjitha punët. Kam shkuar gjithkund edhe në kohë të apra l uftës e kam shfryt ëzuar”, ka thënë ai.

Tutje ai ka thënë edhe se krerët tjerë të UÇK’së kanë qenë të pasur dhe para l uftës.

“Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Nuredin Lushtaku, Ramiz Lladrovci kanë qenë të pasur para l uftës”