“Louis Vuitton” nxjerr në treg çantën me flamurin shqiptar, çmimi marramendës


Marka e njohur botërore “Louis Vuitton” ka prodhuar një çantë me flamurin shqiptar, e cila ka filluar tashmë të shitet në internet.

Kjo çantë është e limituar dhe kush dëshiron të duket sa ‘chic’ dhe patriot duhet të nxitojë ta blejë.

Edhe çmimi nuk kishte se si të ishte i vogël, pasi produktet e kësaj marke kanë një bazë të vendosur, në të cilën variojnë.

Çanta me shqiponjë kushton plot 10.335 dollarë, respektivisht 9.900 euro.