Lutfi Haziri i ik pak politikës, tregon si u njoftua me Myrveten


Nënkryetari i LDK-së dhe Kryetari i Gjilanit ka folur rreth takimit të tij të parë me bashkëshorten e tij, në Kanal 10.

Ai është i martuar me Myrvete Bajramin e njohur si Mikja, e cila është edhe këngëtare.

“Për herë të parë jemi takuar në aktivitete. Mikja ka qenë në kulmin e famës së vetë, unë kam qenë në kohën time në Gjilan, udhëheqës i rinisë, kryetar i Forumit të Rinisë në atë kohë. Kurse Mikja ishte në rritje bashkë me motrën e vet Makbulën”, ka treguar rrëfimin e tij për takimin e parë me Miken, Lutfia.