Maloku pyet Driton Selmanaj: A je spiun i Isës, AKI-së apo i Serbisë?


Ish-drejtues i UÇK-së, Naim Maloku, ka reaguar përmes një shkrimi në Facebook rreth zhvillimeve të fundit që kanë ndodhur në zyrën e Presidentit rreth hapjes ose jo të kasafortës.

Maloku ka thumbuar zëvendës kryeministrin e Kosovës, Driton Selmanaj, ai ka ngritur pikëpyetje se kujt i shërbejnë. /Ballkani.info

Postimi i plotë:

Hajnat, agjentët, e AKI-së,

Ne Ju paguajmë, dhe ate fort e mirë, për të vjedhë në Presidencën e Serbisë e Ju e vjedhni Presidencën e Kosovës!

Po ky zagari i Isës….Driton Selmani….. A ishte aty, në tentimvjedhje, si spiun i Isës, AKI-së apo i Serbisë?

E derzhaven Juve……!