Mbesa e Shyhretes do t’ua heq trurin me postimin e saj! (FOTO)


Elira Martinaj është mbesa e parë e këngëtares Shyhrete Bëhluli. Elira, më nuk është vogëlushja simpatike e dikurshme. Jo, ajo tashmë është bukuroshja jo shëse me línjat fantastike që po të rheq shumë vëmendje. Elira, deri para pak kohësh e kishte private adresën në Instagram mé póshté ndíqní fótót nga mbesa e saj.

Ndërkaq tani e ka hapur dhe bërë publíke, me ç’rast po ndiqet nga shumë njerëz kureshtar. Elira, në çdo imazh po shfaqet bukur, me stil dhe bashkohore.