Mërgimtari ia “kërcet” midis Gjermanisë, ka një mesazh të fortë (VIDEO)


Ish-u shtari i UÇK-së, Enver Shala festoi të enjten ndërrimin e viteve me b reshëri a rmësh. Kosovari këtë gjë e bëri në Stuttgart të Gjermanisë, aty ku jeton gjatë 30 vjetëve të fundit. Për këtë veprim të tij, Shala ka thënë se nuk ka reaguar as p olicia gjermane dhe as fqinjët e tij, pasi kjo a rmë sipas tij lejohet të përdoret në raste të festave mé póshté ndíqní vídeón nga Shala.

“A rma është me fishekzjarr, me p lumba që përdoret për ahengje, dhe jo që v ret njerëz”, tha Shala njofton Klan Kosova.