Mërgimtari Shqiptar në ITALI bën veprimin e Papritur, Ja detajet e habitshme….


43-vjeçari shqiptar në Itali është rikthyer në bu rg me dëshírë. Ai kishte mbaruar dënímin, por sapo doli nga bu rgu kuptoi se ishte një i pastrehë pasi shoku që do e strehonte nuk e priti. Ermal Cenaj doli nga bu rgu në 23 Dhjetor, por u rikthyer sërish në qeli dhe e kaloi aty Krishtlindjen.

Autoritetet vendosën që masa kundër 43-vjeçarit të konvertohej nga arr est në shtëpi, në arr est me bu rg. Ky vendim është marrë nga Gjykata e Lecces. Mediat në Itali raportojnë se shqiptari kishte deklaruar në gjykatë se ai do të strehohej tek një miku i tij, por ky i fundit u zhduk dhe as karabinierët nuk e gjetën se ku ai jetonte.