Mërgimtarit ia shkruajnë “gërrnaç” në xham veç pse nuk e lau veturën


Një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale, tregon mbishkrimin bizar mbi xhamin e një veture të një mërgimtari të ardhë nga Zvicra.

“Laje o gërrnaç” është ajo çfarë dikush ka shkruar në xhamin e prapmë të një veture të tipit ‘BMW’, i cili më pas është fotografuar dhe është hedhur në rrjetet sociale, shkruan Gazeta Express.

Ndonëse nuk është bërë i ditur pronari, përdoruesit në rrjete sociale kanë filluar të tallen me të.