Ministri Zemaj ka një apel për qytetarët e Kosovës


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, e ka quajtur lajm të mirë njoftimin e IKSHPK-së se mbrëmë janë konfirmuar 75 pacíentë të shëruar dhe 69 ra ste të reja me C0víd-19.

Sipas tij, kjo tregon punën e jashtëzakonshme që po bëhet në Klinikën Infektive nga her onjtë e situatës që ndodhemi.

“Krejt çka po bëjnë mjekët e infermierët dhe i gjithë stafi mjekësorë në këtë kohë, është që qytetarët të ndihen të sigurt. Andaj duhet që të gjithë të ruajmë qetësinë e ta ruajmë veten, familjarët e miqtë tanë. T’i ruajmë më të dashurit tanë duke i respektuar masat të rekomanduara nga IKSHPK-ja dhe M.Sh”.

“Mbi të gjitha duhet të kujdesemi për veten që ta vlerësojmë punën e madh që po e bën stafi mjekësor që nga fillimi i kësaj pandemie”.

“T’i bashkohemi atyre, të bëhemi edhe ne her onjtë. T’i respektojmë rekomandimet për parandalimin e shpërndarjes së vírusi”.