Në pikë të ditës, grabitet filiali i Bankës Ekonomike në Prishtinë


Një grabítje e ar matosur ka ndodhur para pak minutash në filialin e Bankës Ekonomike në rrugën “Dëshmorët e Kombit” në Prishtinë.

Rastin për Reporterin e ka konfirmuar zëdhënësja e Polícisë së Kosovës për Rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.

Ahmeti ka thënë se një person i ar matosur ka grabítur një shumë parash dhe është larguar nga vendi i ngjarjes.

“Rreth orës 15:00 është raportuar për një grabítje të ndodhur në filialin e një institucioni financiar në rrugën “Dëshmorët e Kombit” në Prishtinë .

Pas marrjes së informacionit polícia ka dalë në vendngjarje dhe bazuar në informacionet e para janë ngrítur dyshímet se një i d yshuar që po ashtu d yshohet të kishte dhe a rmë me vete ka grabítur një vlerë të caktuar parash dhe ka ikur nga vendi i ngj arjes.