“Në Spitalin e Pejës më shpejt hyn lopa e qeni se sa njeriu“


Shkruan Sadri Berisha

“Në Spitalin e Pejës më shpejt hyn lopa e qeni se sa njeriu.Aty më shpejt hyjnë këto dy kafsh sesa njeriu e mjeku”
Më këto fjalë na paska “nderuar” zv.Ministri!

Nuk e kam shum për qefi me shkru në rrjetet sociale,por nuk mundem dhe nuk duhet të heshtim para një tentimi të tillë që t’na përdhosë shkollën,dijen,mundin nga një (pushtetar),që jam shumë i bindur se gjatë gjithë jetës së tij lerë që nuk ka lexuar një libër nga mjekësia por as edhe një faqe të vetme në ndonjë revistë,dhe merr guximin të vlerësoj punën e profesionistëve shëndetësor.

Ja postimi tij: