Në zi çifti i gazetarëve, sëmundja e ligë i merr jetën vajzës së tyre vetëm në mujshe: Jemi me zemër të thyer


Gazetari i CNN Andrew Kaczynski dhe gruaja e tij, reporterja e Wall Street Journal, Rachel Louise Ensign, po vajtojnë për hu mbjen e vajzës së tyre 9-muajshe, Francesca. Ajo vd ïq në prag të Krishtlindjes, tha Kaczynski në një cicërimë në Twitter, pas një be teje disa mujore me kán cerin.

“Ne jemi zemërth yer që duhet të njoftojmë se vajza jonë e bukur Francesca v dïq natën e kaluar në krahët e mamasë dhe babait të saj,” shkroi ai në Twitter.