Nervozohet keq Nasim Haradinaj në Gjykatë: As lexue s’e kom aktakuzën


Ka nisur në Gjykatën Speciale seanca ndaj nënkryetarit të OVL-së, Nasim Haradinaj.

Gjyqtari i proc edurës paraprake, Nicollas Guillou e ka pyetur Haradinajn se a e ka marrë dhe parë ak takuzën ndaj tij.

E Haradinaj i është përgjigjur atij duke i thënë se ka pa një dokument që është ak takuzë, por as që e ka lexuar.

“Kam nënshkru një dokument që kam pa që është ak takuzë, drejt po të them as lexu s’e kom”, ka thënë ai, duke iu përgjigjur gjyqtarit të proc edurës paraprake.

Pas kësaj, Haradinajt i janë lexuar gjashtë pikat e ak takuzës.