Një ndër shtëpitë më të bukura shqiptare, do ngelni nga fjalë me pamjet nga brenda! (Video)


Shtëpia të cilën po shihni mendohet të jetë një ndër shtëpitë më të bukura në Kosovë. Ajo ndodhet në komunën e Gjilanit dhe i përket familjejes Agim Hasani që ndodhet në Zvicër por që kthehen herë pas here për pushime në vendlindjen e tyre /Mé Póshté shíhní Vídeón

Pamjet nga brenda dhe jashtë janë përrallore. Sipaerfaqja e kësaj shtepie eshte 160 m katror me ndricim natyral Arkitekt Granit Islami.