Një tjetër mërgimtar siguron 100 bileta falas nga Gjermania për ta votuar Vetëvendosjen


Bajram Uka, bashkatdhetar nga Gjermania ka siguruar 100 bileta kthyese autobusi falas për pjesëmarrje në votimet e 14 shkurtit 2021.

Bashkatdhetari Uka tha se po bëhen plotë 21 vite nga çlirimi i Kosovës dhe ende popullit tonë i mungojnë gjërat elementare për një jetë normale.

Bajram Uka tha se “ne si shqiptar tani e kemi shancën ta bëjmë një ndryshim në udhëheqjen e vendit duke zgjedhur njerëz të cilët dinë dhe duan të udhëheqin drejtë dhe të paktën mos të kemi më njerëz të cilët nuk kan çati mbi kokë.”

Postimi i plotë i Bajram Ukes: